Qui som AFASIT?

AFASIT - Associació Families Abusos Sexuals Infantils Tarragona

Image
Història

La Manoli i la Míriam, dues mares de víctimes d’abusos sexuals infantils veïnes de la província de Tarragona es van unir per crear xarxa de suport i trobar un espai on les seves filles poguessin renéixer i recuperar-se dels abusos sexuals que havien patit durant anys.

Ben aviat van reconèixer la soledat durant tot el procés posterior a la revelació dels fets com el principal obstacle que han d’afrontar les víctimes i les  seves famílies .

Afasit neix d’un fil de llum per l’esperança en un futur lliure d’abusos sexuals infantils. Les dues mares, fruit de la seva capacitat de resiliència van dirigir la seva mirada  cap a la creació d’una entitat que acompanyés a famílies i  víctimes per a que aquestes no es sentissin soles. 

D’altra banda,  per acabar amb el silenci que envolta l’abús sexual infantil van creure també necessari lluitar   per la seva visibilització i sensibilització de forma general.
Per això la Manoli i la Míriam junt amb tota la xarxa de col·laboració que els envolta ofereixen a través dels seus tallers i xerrades,  eines coeducatives i pedagògiques amb l’objectiu de treballar per la prevenció i la sensibilització  en la lluita contra l’abús sexual infantil en qualsevol àmbit de la nostra societat

Misió

El principal objectiu de l’associació és la protecció i el compliment dels drets humans de la infància, de les dones i dels col·lectius en risc de vulnerabilitat

Lluitem per Eradicar l’abús sexual infantil a través de la sensibilització, la prevenció, l’ajuda en la detecció d’una forma responsable i   l’acompanyament a les víctimes i les seves famílies . Hem d’aixecar les seves veus des de la llibertat i el respecte.

Treballem per Fomentar la igualtat d’oportunitats entre homes i dones i per això la nostra tasca s’enfoca des de la perspectiva de gènere.

Les eines per a l’abordatge de la nostra finalitat partiran sempre de l’acompanyament respectuós i l’esperança en un futur lliure de violències. 

Com et podem ajudar

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout.
Suport
Suport
Víctimes i families
Assessorament
Assessorament
Jurídic, psicològic, tràmits.
Xarxa
Xarxa
Professionals en diferents àmbits
0
Donations
0
Amount Raised
0
Charity & Causes
0
Member
0
Org Support

Documentació

És important per nosaltres ser transparents. Posem a disposició tota la informació de l'associació.
Estatuts
Estatuts
Estatuts de l'assossiació.
Transparencia
Transparencia
Comptabilitat Anual.

Subscriu-te!

Si vols estar al dia de l'activitat d'AFASIT, simplement deixents el teu email aquí:

Amb la teva aportació, associant-te o col·laborant, els nostres projectes de prevenció i sensibilització es faran realitat.